Zonnepanelen

Installeren van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen kunt u laten doen door de ervaren installateurs van Smith Solar BV of u kunt er voor kiezen om de zonnepanelen zelf te installeren, hiermee bespaart u op de installatiekosten. Wij proberen u op deze pagina stap voor stap een zo goed mogelijk beeld te verschaffen wat er allemaal komt kijken bij het installeren van zonnepanelen. Onze complete zonnepaneel pakketten bevat alle benodigde materialen om de zonnepanelen te monteren op het dak.Schuin dak

Voor schuine daken leveren wij bij onze pakketten het montagesysteem van het Nederlands bedrijfSolar Construct. Het Solar Construct montagesysteem is eenvoudig te installeren op het dak, zo is er geen gereedschap of montagemateriaal nodig voor het bevestigingen van de dakhaak en de montagarail. Voor het vastzetten van de zonnepanelen heeft u alleen een ratel met dop 10 en een accuboor nodig op de schroeven vast te zetten.

Op onderstaande foto ziet u de producten die u nodig heeft voor het installeren van zonnepanelen op een schuin dak.

Bevestigingsmateriaal

Klik op de knop hieronder om onze eigen datasheet voor dit montage materiaal te lezen.

Schuin dak datasheet


Plat dak

Voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken gebruiken wij een ander montage systeem. Dit systeem is het FlatFix Fusion montage systeem ontwikkeld door Esdec. Met dit montage systeem is niet alleen het meestvoorkomende Zuid opstelling mogelijk, maar ook een Oost-West opstelling. Beide opstellingen leveren wij voor zonnepanelen op uw platdak woning, schuur of bedrijfspand.

Door te kiezen voor een platdak opstelling geplaatst door ons, zal u alle voordelen van dit montage ontvangen:


Klik op de knop hieronder om onze eigen datasheet voor dit montage materiaal te lezen.

Plat dak datasheet


Schuur dakVeld opstelling

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen