tripleadaktransparant

TripleAdak is een samenwerkingsonderneming die voor uw gebouw met asbest dak het volgende uitvoerd:

  • Asbest verwijderen
  • Isolatiepanelen
  • Zonnepanelen

Asbest eraf zon erop

Zonnepanelen voor agrariërs en tuinders zijn een zeer rendabele investering. Bedrijfsgebouwen van agrariërs en tuinders beschikken over grote daken, met gunstige dakhellingen. Dit biedt goede mogelijkheden voor zonne-energie op uw stal. Met zonnepanelen kunt u in uw eigen stroombehoefte voorzien.

Zonnepanelen zijn een stabiele, betrouwbare en consistente bron van energie. Op de panelen die wij leveren wordt een vermogensgarantie gegeven tot 30 jaar. Zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk. Bij een stevige regenbui spoelen de panelen schoon. De exploitatiekosten van zonnepanelen zijn zeer laag, zeker in vergelijking met windmolens of biovergistingsinstallaties.

Heeft u in een bepaalde maand stroom over omdat u minder stroom verbruikt dan uw zonnepanelen opwekken, dan kunt u deze opbrengst salderen. Steeds meer energieaanbieders staan toe dat u onbeperkt kunt salderen. Hierdoor kunt u de volledige opbrengst van uw panelen één op één verrekenen met uw verbruik. Hierdoor is een terugverdientijd van 5 jaar mogelijk!

Agrariërs en tuinders die hun asbestdaken laten verwijderen en een nieuw dak met zonnepanelen plaatsen kunnen via de provincie subsidie ontvangen, asbest eraf, zonnepanelen erop.

Fiscale voordelen

Investeringen in zonnepanelen worden gestimuleerd door de overheid. Hierdoor kunt u gedurende meer dan 25 jaar gegarandeerd en vrijwel risicoloos rendement maken op uw investering! Verder kunt u als agrariër gebruik maken van allerlei fiscale voordelen. U kunt gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA), en de Kleinschaligheidsafrek (KIA). Maatschappen, VOF’s, commanditaire vennootschappen en eenmanszaken profiteren relatief meer van deze fiscale voordelen wanneer zij in een hoog tarief belasting afdragen. Als u de aanschaf van zonnepanelen combineert met asbestverwijdering, dan kunt u de zonnepanelen ook Variabel afschrijven (Vamil).

 

Zie voor meer informatie de officiële website van TripleADak op tripleadak.nl.